miercuri, 7 martie 2012

Confuz

Stiu ce simti..

te inteleg perfect.

Esti confuz si te zbati intre 2 lumi .Nu te poti impartii dar poti alege in ce tabara stai.

Tot timpul o sa existe parerea lui si parerea ei, iar daca nu exista un numitor comun inseamna ca ori sunt prea incapatanati .. ori nu vor sa fie compatibili , pentru ca nici unul nu poate renunta la lumea lui pentru celalalt.

Sanse exista .. doar ca o data ce ai spus nu cuiva..nu va mai fi la fel atunci cand incerci sa opresti timpul si sa schimbi ceva..e imposibil..desi multi facem asta...oferim sanse la nesfarsit..si defapt ne mintim pe noi.Nu va mai fi la fel, rana persista , timpul trece..timpul tau..

Ideea e ca..nu poti sa schimbi pe nimeni..in primul rand nu ai nici un drept sa faci asta..iar in al doilea rand..persoanele care fac asta sunt cele mai lase ...pentru ca prin asta dovedesc ce fel de indivizi sunt..sunt slabi in caracter..si nu se pot schimba pe ei..atunci apeleaza la "marionete"..

De ce sa nu vezi omul asa cum e el..sa ii iubesti defectele..pentru ca ele se vor transforma in calitati...sa il vezi in esenta lui..

Imediat dupa ce vei incerca sa schimbi un individ..o vei face..dar nu vor fi schimbari de "design"..vor fi schimbari in atitudine...comportament..trairi etc..si nu e bine..vei observa cum totul se deterioreaza..pentru ca nimeni nu sta la dispozitia ta sa faci ce vrei cu el.

Omul...atunci cand se schimba..o face singur...si din motive serioase...nu tampenii de adaptare.

Fie sunt cauze naturale..fie trairi extraordinare la nivel emotional..

Deci..te inteleg..

Nu da voie nimanui nici macar sa gandeasca ...o posibila schimbare la tine..

Sunt foarte putine persoane care ar trebui sa te cunoasca ..asa cum esti tu..asta nu inseamna sa minti..dar inseamna sa nu dezvalui micul tau Univers...pentru toti "hotii"...



Stiu ca nu vrei sa accepti sa te indepartezi de ea/el , desi esti constient ca 80% din tine vrea asta...acel 20% pe care i l-ai dat persoanei respective..a fost din suflet si nu a stiut sa profite si sa ofere ceva in schimb.

E..o decizie grea..si trebuie sa te gandesti la viitorul tau inainte sa spui ceva..pentru ca doar TU contezi.

Oameni suntem..

Un sfat prietenesc din experienta ..

Aduna-te...gandeste..."fura" putin timp pentru tine..fa ceea ce iti place si vei vedea ca poti supravietui fara sa fi frustrat , mahnit..si fara sa ai regrete.Tu esti responsabilitatea ta , iar daca tu nu ai grija de sufletelul tau nu va avea nimeni in locul tau.

Capul sus , maine e o noua zi si nu uita sa ai grija de comoara ta.

Just..A...Soul..


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu