sâmbătă, 25 februarie 2012

Ce e iubirea?


Iubirea vie are multe coduri..neintelese perfect pana acum de nimeni, pentru ca fiecare iubeste si este iubit diferit...e ca un lac fara sfarsit...in care mii de pietricele plutesc..

Uneori este interpretata dupa semne,dupa astrologie,dupa orice ni se pare ciudat si posibil pentru povestea noastra.Nu putem spune ca iubim pana cand nu o facem...dar cand v-om stii?...cand v-om fi pregatiti. Ideea de "fiecare are o jumatate"..ar fi TEORETIC..imposibila pentru ca studiile arata ca barbatii si femeiile nu sunt egali in numaratoare..pe de alta parte SUFLETESTE e adevarat, ca fiecare suflet are un suflet. Intrebarea este unde gasim aceasta vietate...suplinitor al divinului...?...cauta..si vei murii cautand...!...cheama-l ...atunci cand esti pregatit ...dar ai grija cum il chemi...se poate ratacii si atunci el moare cautandu-te...iubeste-l...si te va iubi in nestiinta.

Da-i viata...si vei trai prin el...completeaza-l ..ajuta-l, dar nu ucide ceva ce respira prin tine...
Se intampla uneori...sa treci prin momente...chiar daca iubesti...sa faci apel la ratiune si sa te dezamagesti...sa vezi negru..si sa cugeti in tine ...in speranta gasirii unei metode de continuare a viselor...cautand, descoperi ca singura cale este sa nu spui ce simti...sa scoti in fata dezavantajele iubirii si tot ce e negativ...cu presupunerea ta, ca gandesti la rece...CORECT...poate pt tine e rece.....poate celorlati nu le plac ideiile tale..poate au idei mai bune...dar nu ti-i se dezvaluie...argumentele tale ii coplesesc..sunt slabi?...!Anumite situatii se repeta...iar gandirea la rece s-a cam incalzit...remediu?...gandeste cu tine..nu cu gheata...pt ca o sa existe 0 sanse ca aceasta sa poata topii temperatura inimii!
Am invatat sa interpretez semne...si am mai invatat sa le si dau crezare atunci cand deja se repeta ...cand sunt verificate ..si inca invat sa gandesc inainte de..
Cat despre iubirea vida...pot spune ca e insasi un cod...prin care trecem toti...neant..necunoscut...nu neaparat negru..cum o facem toti cand ne gandim la astea...ci..doar...goala...
Iubirea=lumea celor care nu cuvanta=mister nemarginit de cucerit~...just...a soul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu